ATC-tafelvoetbal.be

Update inschrijvingsgeldOctober 31, 2020

Beste vrienden,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die vrijdag 30/10 genomen zijn, ziet het er niet veelbelovend uit voor de aanvang van dit seizoen.
Zoals reeds eerder aangegeven was alles klaar om van start te gaan zodra we daar goedkeuring voor hadden. Spijtig genoeg zit dat er niet onmiddellijk aan te komen.
We hebben daarom besloten om het betaalde inschrijvingsgeld terug te storten naar de rekening waarvan dit bedrag afkomstig was. Dat is ondertussen ook gebeurd. Let wel, enkel het inschrijvingsgeld van de leden is terugbetaald, NIET de waarborg, die blijft apart staan, zodat elke ploeg beschikt over een volledige waarborg van 100€. Het is dus perfect mogelijk dat er minder is teruggestort dan dat er betaald is geweest. Als jullie waarborg diende aangevuld te worden, is dit van het oorspronkelijke bedrag afgetrokken.
Mochten we toch nog ´ergens´ van start gaan, dan zullen de in te schrijven leden opnieuw betaald moeten worden. Mogelijk wordt dit later nog aangepast, maar dat zien we dan wel.

We blijven alleszins hopen...

Joe & Gino

Update websiteSeptember 13, 2020

Beste spelers,

Ondertussen is ook de website een beetje geupdate, en kan je de ploegen terugvinden bij de adressen. Ook de clubkaarten staan online.
De leden van de ploeg zijn echter nog niet geupdate. De info die je daar terugvind is nog van vorig seizoen, maar wordt één dezer ook aangepast.

Graag even nakijken, of we ergens geen kemels geschoten hebben...

Update seizoen 2020-2021September 1, 2020


Beste vrienden,

Ondertussen hebben wij alles in gereedheid gebracht om het seizoen aan te vangen.
De ploegen zijn ingedeeld in hun desbetreffende afdeling, de kalenders zijn gemaakt. Het enige waarop we momenteel wachten, is de overheid…
Zonder een officiële goedkeuring dat er tafelvoetbal mag gespeeld worden (de afstand tussen de ploegen bedraagt immers minder dan 1,5m en die moet momenteel nog gehanteerd worden), kunnen we spijtig genoeg NIET starten.
Momenteel zijn er op nationaal vlak gesprekken gaande zowel met FOD economie, als Ministerie van Sport om onze geliefde sport zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Ter info : zowel ATC als CBKA zijn op de hoogte dat er een bericht circuleert waarop staat dat “wanneer er gespeeld wordt in georganiseerd verband, het tafelvoetbal opnieuw kan doorgaan”.
Spijtig genoeg staat er verder in datzelfde bericht “het protocol van de plaats waar uw trainingen en wedstrijden plaatsvinden gerespecteerd dient te worden”, met andere woorden, de regels van de horeca (aangezien we daar onze wedstrijden spelen) dienen gevolgd te worden.
Brengt ons dus niet veel verder.

Vanzelfsprekend houden we jullie van de vorderingen op de hoogte.

Ingedeelde reeksen :
1e afdeling ATC/CBKA
1 Bikoro 1
2 BP-Ratten
3 De Rangers
4 De Rif
5 Het Komplot
6 Heymisse
7 Klaverke Bier
8 N.T.S.
9 Roadhouse
10 Sjarels & Sjarletten

2e Afdeling ATC/CBKA
1 De Race 2.0
2 Deroep & Derover
3 Dok 66
4 Het Centrum
5 Les Minous
6 Pootje Binnen
7 Potte Brekers
8 SC Pintelier
9 Trianon
10 TVC Zenakalm
11 Y+O

3e Afdeling ATC
1 Alcatraz
2 ´t Boeit Ni
3 Bonzai
4 De Oude Withoef
5 De Smissers
6 De Zware Jongens
7 Gewoon Breughel
8 Spargo
9 Straffe Toebak
10 Ter Smisse

4e Afdeling ATC
1 Amigos
2 Cartouche
3 De Gaaikes
4 De Jupiler´kes
5 De Toverfluit
6 Den Trekker
7 Djo´s Players
8 Papgaaike
9 Zomerhof
10 Zomerhoffside